Blog

Hoe positief en creatief blijven met nieuwe coronamaatregelen?
12/10/2020 Algemeen

Hoe positief en creatief blijven met nieuwe coronamaatregelen?

Al een tijdje voel ik mij als de dirigent van het orkest op de Titanic. Ik probeer het positivisme erin te houden, maar in deze tijden is het niet makkelijk. En de nieuwe maatregelen hebben dit gevoel nog maar eens versterkt. De horeca probeert het hoofd boven water te houden, maar makkelijk is het zeker niet.

Horeca Business Planner 2021: de perfecte hulp bij timemanagement en planning
05/10/2020 Algemeen

Horeca Business Planner 2021: de perfecte hulp bij timemanagement en planning

Als horecaondernemer hebt u vaak heel veel op uw bord. U moet ervoor zorgen dat uw horecazaak goed draait, dat uw financiële toestand stabiel is en dat u uw doelstellingen kunt bereiken. Ook een goede teamspirit is belangrijk dus moet u op een efficiënte manier uw team leiden. Daarnaast moet u ook uw klanten tevreden houden en ... hopelijk nog wat tijd vinden voor uzelf.

De perfecte menukaart voor een hogere omzet
28/09/2020 Bediening

De perfecte menukaart voor een hogere omzet

Laten we het vandaag nog eens hebben over de menukaart. Deze heeft u omwille van de Coronacrisis en de bijbehorende maatregelen hoogstwaarschijnlijk moeten aanpassen. Bent u uw menukaart aan het bijwerken of denkt u eraan over te schakelen op een digitale menukaart, hou dan zeker rekening met volgende zaken.

Een hogere omzet: 3 eenvoudige tips
21/09/2020 Verkoop

Een hogere omzet: 3 eenvoudige tips

U heeft waarschijnlijk al gemerkt dat het uit elkaar plaatsen van tafels een stoelen een negatieve invloed heeft op uw omzet. Toch kunt u nog meer doen om uw omzet te verhogen, zelfs met een minder aantal tafels en stoelen. Benieuwd hoe? Lees dan zeker de volgende tips!
Upselling en cross selling als slimme marketingtechnieken
14/09/2020 Marketing

Upselling en cross selling als slimme marketingtechnieken

Als u uw omzet wilt verhogen dan hoeft u hiervoor niet altijd gebruik te maken van ingewikkelde en dure marketingtechnieken. Uw producten aanbevelen kan ook op heel eenvoudige én goedkope manieren. Geïnteresseerd in hoe dat kan? Neem dan even de tijd om dit artikel aandachtig door te nemen.

Zes tips voor een Time Managementstrategie in de horeca
07/09/2020 Horeca Management

Zes tips voor een Time Managementstrategie in de horeca

Extra tijd creëren is niet mogelijk en traditionele to-dolijstjes zorgen in de horeca alleen maar voor frustratie. Toch is het mogelijk zelf een Time Managementstrategie te ontwikkelen. Benieuwd hoe? Lees dan de zes onderstaande tips.
Kindvriendelijk zijn in tijden van corona
31/08/2020 Algemeen

Kindvriendelijk zijn in tijden van corona

Het naleven van voorzorgsmaatregelen om het coronavirus tegen te gaan in de horeca zijn voor gezinnen een must! Enkele tips om tegemoet te komen aan de eisen van de ouders omtrent veiligheid.

Uw menukaart terrasproof maken
24/08/2020 Keuken

Uw menukaart terrasproof maken

De hoogste tijd om uw menukaart terrasproof te maken zodat uw gasten ook op het terras ten volle van uw gerechten kunnen genieten!

Personeelsorganisatie in uw keuken
17/08/2020 Keuken

Personeelsorganisatie in uw keuken

Vraagt u zich af of u wel een nieuwe chef-kok nodig heeft of dat uw zaak perfect kan draaien met een chef de partie of een sous-chef? Weet u niet precies voor welke functie u het best een vacature plaatst, dan kan deze blog u hierbij helpen.

Hulp nodig tijdens deze moeilijke tijden? Adviesgesprek mogelijk!
10/08/2020 Algemeen

Hulp nodig tijdens deze moeilijke tijden? Adviesgesprek mogelijk!

Hoe moeilijk de omstandigheden voor horecaondernemers op dit ogenblik ook zijn, ik geef u de raad nooit de moed te verliezen. Heeft u daarbij hulp nodig?