Blog

Upselling en cross selling als slimme marketingtechnieken
14/09/2020 Marketing

Upselling en cross selling als slimme marketingtechnieken

Als u uw omzet wilt verhogen dan hoeft u hiervoor niet altijd gebruik te maken van ingewikkelde en dure marketingtechnieken. Uw producten aanbevelen kan ook op heel eenvoudige én goedkope manieren. Geïnteresseerd in hoe dat kan? Neem dan even de tijd om dit artikel aandachtig door te nemen.

Zes tips voor een Time Managementstrategie in de horeca
07/09/2020 Horeca Management

Zes tips voor een Time Managementstrategie in de horeca

Extra tijd creëren is niet mogelijk en traditionele to-dolijstjes zorgen in de horeca alleen maar voor frustratie. Toch is het mogelijk zelf een Time Managementstrategie te ontwikkelen. Benieuwd hoe? Lees dan de zes onderstaande tips.
Kindvriendelijk zijn in tijden van corona
31/08/2020 Algemeen

Kindvriendelijk zijn in tijden van corona

Het naleven van voorzorgsmaatregelen om het coronavirus tegen te gaan in de horeca zijn voor gezinnen een must! Enkele tips om tegemoet te komen aan de eisen van de ouders omtrent veiligheid.

Uw menukaart terrasproof maken
24/08/2020 Keuken

Uw menukaart terrasproof maken

De hoogste tijd om uw menukaart terrasproof te maken zodat uw gasten ook op het terras ten volle van uw gerechten kunnen genieten!

Personeelsorganisatie in uw keuken
17/08/2020 Keuken

Personeelsorganisatie in uw keuken

Vraagt u zich af of u wel een nieuwe chef-kok nodig heeft of dat uw zaak perfect kan draaien met een chef de partie of een sous-chef? Weet u niet precies voor welke functie u het best een vacature plaatst, dan kan deze blog u hierbij helpen.

Hulp nodig tijdens deze moeilijke tijden? Adviesgesprek mogelijk!
10/08/2020 Algemeen

Hulp nodig tijdens deze moeilijke tijden? Adviesgesprek mogelijk!

Hoe moeilijk de omstandigheden voor horecaondernemers op dit ogenblik ook zijn, ik geef u de raad nooit de moed te verliezen. Heeft u daarbij hulp nodig?

De stem van de gemiddelde horecabezoeker
03/08/2020 Algemeen

De stem van de gemiddelde horecabezoeker

Enkele dagen geleden kwam de Nationale Veiligheidsraad weer samen om nog maar eens nieuwe en strengere veiligheidsmaatregelen op te leggen. En uiteraard bleef de horeca niet gespaard.
Leiderschap tijdens deze crisissituatie
27/07/2020 Horeca Management

Leiderschap tijdens deze crisissituatie

Als horecaondernemer bent u de leider van een heel team en een van uw taken is ervoor zorgen dat uw medewerkers zich goed voelen op de werkvloer, maar ook dat ze toch enig toekomstperspectief hebben. Niet makkelijk in de huidige situatie, maar als manager wordt er toch van u verwacht dat u ook in crisissituaties de leiding neemt zodat uw medewerkers ondanks alles nog steeds positief kunnen blijven.

Nieuwe verwachtingen van de consument
20/07/2020 Verkoop

Nieuwe verwachtingen van de consument

Door de nieuwe maatregelen en voorwaarden is er voor de horecaondernemers en -medewerkers heel wat veranderd. Ook de klanten moeten zich aan bepaalde regels houden en dit heeft er meteen voor gezorgd dat deze veeleisender zijn geworden en heel hoge verwachtingen stellen aan hun horecabezoek.

Creatieve ideeën tijdens Corona
13/07/2020 Algemeen

Creatieve ideeën tijdens Corona

Om uw klanten een groter gevoel van veiligheid te laten ervaren kunt u echter nog meer doen dan de regels van de overheid na te leven. Hierbij graag enkele tips.