Blog

Tips om uw tijd nuttig te besteden
30/11/2020 Algemeen

Tips om uw tijd nuttig te besteden

Op vrijdag 27 november kwam het Overlegcomité weer samen om eventuele versoepelingen van de maatregelen voor de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, te bespreken. 60.000 horecaondernemers en 140.000 personeelsleden uit de horeca zaten in spanning te wachten wat het Overlegcomité zou beslissen voor de horeca. Maar ... we zijn er niet bij...
Hoe uw horecazaak leiden in deze moeilijke tijden?
23/11/2020 Horeca Management

Hoe uw horecazaak leiden in deze moeilijke tijden?

Er komt heel wat kijken bij het runnen van een horecazaak. Als horeca-uitbater moet u zowel met uw klanten als uw werknemers rekening houden. U moet administratie bijhouden, ervoor zorgen dat uw horecazaak financieel gezond blijft én creatieve oplossingen zoeken tijdens deze huidige coronapandemie.

Het geheime recept van succesvolle horecaondernemers
16/11/2020 Horeca Management

Het geheime recept van succesvolle horecaondernemers

Succesvolle ondernemers weten dat succes hen niet zomaar overkomt. Ze weten dat ze hier hard moeten voor werken en dat succesvol zijn hen een tevreden gevoel geeft. Vraagt u zich af wat het geheime recept voor succes is? Ik zocht het voor u uit en wil het graag met u delen.

Wat met de feestdagen in 2020?
09/11/2020 Algemeen

Wat met de feestdagen in 2020?

Door de nieuwe maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan moet uw horecazaak al zeker tot 13 december de deuren gesloten houden. Wat daarna zal komen blijft voorlopig een groot vraagteken. Een bijzonder moeilijke periode nu de feestdagen op komst zijn...
En wat met uw marketingstrategie in Coronatijden?
26/10/2020 Marketing

En wat met uw marketingstrategie in Coronatijden?

Niemand had ooit kunnen denken dat 2020 zo’n rampzalig jaar zou worden voor de horeca. Nu de horecazaken opnieuw hun deuren hebben moeten sluiten bevindt u zich ongetwijfeld in een heel moeilijke situatie. Laat het ons daarom even over uw marketingstrategie hebben in Coronatijden.

Overzicht nieuwe maatregelen en steunpakketten
19/10/2020 Algemeen

Overzicht nieuwe maatregelen en steunpakketten

Ondanks de inspanningen van de horeca om de besmettingen van het Coronavirus tegen te gaan is het weer zover: vanaf maandag 19 oktober 2020 moeten alle restaurants en cafés weer sluiten voor een periode van een maand. Een overzicht van de nieuwe maatregelen en steunpakketten.

Hoe positief en creatief blijven met nieuwe coronamaatregelen?
12/10/2020 Algemeen

Hoe positief en creatief blijven met nieuwe coronamaatregelen?

Al een tijdje voel ik mij als de dirigent van het orkest op de Titanic. Ik probeer het positivisme erin te houden, maar in deze tijden is het niet makkelijk. En de nieuwe maatregelen hebben dit gevoel nog maar eens versterkt. De horeca probeert het hoofd boven water te houden, maar makkelijk is het zeker niet.

Horecaplanner 2021: de perfecte hulp bij timemanagement en planning
05/10/2020 Algemeen

Horecaplanner 2021: de perfecte hulp bij timemanagement en planning

Als horecaondernemer hebt u vaak heel veel op uw bord. U moet ervoor zorgen dat uw horecazaak goed draait, dat uw financiële toestand stabiel is en dat u uw doelstellingen kunt bereiken. Ook een goede teamspirit is belangrijk dus moet u op een efficiënte manier uw team leiden. Daarnaast moet u ook uw klanten tevreden houden en ... hopelijk nog wat tijd vinden voor uzelf.

De perfecte menukaart voor een hogere omzet
28/09/2020 Bediening

De perfecte menukaart voor een hogere omzet

Laten we het vandaag nog eens hebben over de menukaart. Deze heeft u omwille van de Coronacrisis en de bijbehorende maatregelen hoogstwaarschijnlijk moeten aanpassen. Bent u uw menukaart aan het bijwerken of denkt u eraan over te schakelen op een digitale menukaart, hou dan zeker rekening met volgende zaken.

Een hogere omzet: 3 eenvoudige tips
21/09/2020 Verkoop

Een hogere omzet: 3 eenvoudige tips

U heeft waarschijnlijk al gemerkt dat het uit elkaar plaatsen van tafels een stoelen een negatieve invloed heeft op uw omzet. Toch kunt u nog meer doen om uw omzet te verhogen, zelfs met een minder aantal tafels en stoelen. Benieuwd hoe? Lees dan zeker de volgende tips!