+32 475 49 29 53

Cases

Optimaliseren van de bedrijfsvoering om zo tot een beter rendement te komen.

Niet enkel voor  gevestigde waarden, maar ook voor nieuwe horecabedrijven.

In de praktijk is er voor een horecabedrijf op veel punten verbetering of besparing mogelijk.  

De know-how met u delen om tot lagere kosten in de zaak te komen.

Duidelijk advies 'to the point'. Een investering om uw horecazaak winstgevender te maken.

Hier een greep uit onze dagelijkse bezigheden :

Starters

Starters

Goed begonnen is half gewonnen

Alle begin is moeilijk. Laat u daarom het best adviseren door iemand met meer dan 25 jaar ervaring. Betaal géén duur leergeld maar laten we samen aan tafel zitten om alles grondig te bespreken, want dát is het recept voor een geslaagde onderneming!

    

» meer lezen

Blackbox klaar?

De blackbox is er. Informeer u over de nieuwe spelregels. 

» meer lezen

Conceptwijziging

Na maanden brainstormen helemaal klaar met een conceptcreatie voor een klant met meer dan 400 zitplaatsen.

» meer lezen