top of page

Onze dienstverlening

Alles begint met een objectieve analyse van uw horecazaak.
En als extern consultant kan ik dat gemakkelijker doen dan uzelf. 

​

Waarom?

​

Omdat iedereen geleidelijk aan blind wordt voor zijn eigen zaak.

Mensen zien of doen de meeste zaken zoals ze dit gewoon zijn. Op dat moment staat u minder open voor nieuwe dingen én bent dan ook minder kritisch voor uzelf. 

​

Een externe horeca consultant biedt daarom de uitkomst. Op basis van onze snelle of uitgebreide scan geven we geknipt advies, ook over de HACCP-wetgeving.


TIP

Hoe kleiner de kaart, hoe beter de keuken.

Twintig procent van uw menukaart maakt tachtig procent uit van uw omzet. Uw klanten vinden lekker eten immers veel belangrijker dan een ruime keuze.

​

Een selectie van ons menu:

  • Audit horeca en catering

  • Ondersteuning voor start-ups

  • Mystery bezoek

  • Tafelbeheer

  • Werk vereenvoudiging

  • Opbrengstbeheer binnen uw hotel of B&B

  • Crisismanagement voor horeca en horeca in moeilijkheden

  • Horeca en horeca monitor

  • Restaurantmarketing

​

Lees meer over onze diensten:​​

Samen een carrière in de horeca uitbouwen.

Horeca Audit

Een audit van uw horecazaak.

Uw horecazaak wordt op 28 punten doorgelicht.

Moeilijkheden

Wilt u uw horecazaak nieuw leven inblazen?

Advies & begeleiding

bottom of page