+32 475 49 29 53

Nieuw webinar: Horeca Masterclass

 
 

Honger naar kennis? Geef uzelf een prachtig nieuwjaarsgeschenk: de Webinar ‘Horeca Masterclass’.

Als horecaondernemer heeft u het altijd druk.

Eerst en vooral is er de dagelijkse uitbating van uw zaak: contacten leggen en onderhouden met klanten, leveranciers en collega-horecaondernemers, administratie bijhouden, uw medewerkers motiveren en bijspringen waar het moet, enz...

Daarnaast vindt u het als gemotiveerde horecaondernemer ook belangrijk om inzicht te krijgen in de meer theoretische aspecten van het uitbaten van een horecazaak, wilt u kennis en tips verzamelen om de uitbating van uw zaak wat soepeler te laten verlopen en wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. U kunt hiervoor aanvullende cursussen volgen - zo was mijn ‘Horeca Masterclass in een dag’ een overweldigend succes - maar niet iedereen wenst of kan zijn zeldzame vrije dag opofferen om een volledig dag les te volgen.

Daarom heb ik speciaal voor de drukbezette horecaondernemer mijn ‘Webinar Horeca Masterclass’ ontwikkeld. Tijdens deze Webinar krijgt u tal van adviezen en tips om uw managementkwaliteiten te verbeteren en het rendement van uw horecazaak te verhogen. Het grote voordeel van deze Webinar is dat u op uw eigen tempo, waar en wanneer u dit het beste uitkomt nuttige kennis kunt verzamelen. U kunt dit deze Webinar volgen op uw desktop, uw laptop, uw tablet en zelfs op uw smartphone. U beschikt dus altijd en overal over interessante tips en informatie.

Geïnteresseerd in deze primeur?

De Webinar bestaat uit een reeks van negen modules.

Module 1 - Starters: de basis
Module 2 - Verbeter uw rendement
Module 3 - Horeca Management
Module 4 - Marketing van uw bedrijf
Module 5 - Overname van een horecabedrijf
Module 6 - Organisatie structuur en verbetering
Module 7 - Alles over het: Menu
Module 8 - Case
Module 9 - Bitser

Inschrijven

Als u zich inschrijft voor deze Webinar ontvangt u elke week een van de negen modules die u op uw eigen tempo online kunt doornemen. Concreet betekent dit dat u na negen weken de hele Webinar hebt gevolgd en met maximaal 1 uur per week het rendement van uw horecazaak kunt verhogen.

Unieke online masterclass onder leiding van Gino Vermeulen

                           Gino Vermeulen
Inschrijven