Wat zeggen de klanten?

 • Heel hartelijk dank Gino om ons zo goed te begeleiden in ons streven naar het behalen van het Q-Label.

  Dankzij aangename gesprekken hebben wij nu een toffe website en een facebook pagina. Ook heel wat nuttige tips zorgen er nu voor dat onze gasten, dankzij jou, nog meer verwend worden.

  Dank u Gino.

   

   
  Residentie Aries**** Sint-Martens-Latem
 • Heldere no nonsens kijk op onze werkorganisatie en de competenties van onze medewerkers.
   
  Rudi Depraetere Hoofd Facilitaire Diensten VRT
 • Als jonge starters hebben wij een enorme steun gehad aan de ervaring van Gino en zijn team, hij was een soort buffer op alles en iedereen die op ons af kwam. We kunnen gerust stellen dat hij ons een paar duizend euro heeft doen besparen door anders en creatief met ons mee te denken, daardoor konden we ook binnen ons budget blijven voor de start van onze droom.
  Hanne en Tsoike Brassérise - Oudenaarde
 • 6 maanden geleden zijn we met een nieuwe horecazaak gestart. We hadden geen ervaring in de horeca en daarom wilden we een specialist ter zake onder de arm nemen. We zijn bij Gino terecht gekomen en hij heeft ons voor en na de opstart bijgestaan met raad en daad.  Hij heeft ons door het doolhof van horecaregeltjes en administratieve verplichtingen geleid. We hebben goed advies gekregen inzake personeelsbeleid wat ons een enorme kostbesparing heeft opgeleverd. We hebben zijn advies gevolgd bij het opstellen van de menukaart, de openingsuren en de manier van werken in de keuken en de zaal. Het is geen gemakkelijk proces geweest maar dank zijn de goede ondersteuning van Gino hebben we vandaag een rendabele horecazaak die voldoet aan alle vereiste verplichtingen in de horeca met een gemotiveerd team en tevreden klanten. 

  Nadia Decoster - Bistro De Serrist Overijse
 • Ik had na 20 jaar horeca een paardebril op Gino Vermeulen heeft me met mijn beide voetjes op de grond gezet en mij weer winst laten maken ! Dank u Gino
  Hans Vanheste -The lord - Middelkerke
 • Correcte en nuttige dienstverlening van een man met de juiste dosis knowhow en ervaring.
  Gino kent de kneepjes van het vak door en door en ieder advies is er één die men rechtstreeks voelt en merkt.
  Zijn dienstverlening is onontbeerlijk voor elke horeca uitbater die met zijn zaak begaan is.
  Een aanrader.
  Patrick Maes 't Marmietje Nieuwpoort
 • Hey Gino, Bedankt voor de coaching en hulp in ons bedrijf, Het is belangrijk om soms je eigen zaak door de ogen van iemand anders te laten bekijken, het geeft je nieuwe en motiverende prikkels. Ook super dat we na de coaching nog op regelmatige basis van jou diensten kunnen gebruik maken. 
  Johan Ariën / Torenhof Westerlo
 • Het "to the point" advies was verrijkend, ik kijk nu anders naar de organisatie van een keukenbrigade.
  Ik ken ondertussen het codewoord. Thx! 
  Tamara - Bruxelles
 • Een échte professional!
  Philippe Vercoutter - Hostellerie Kemmelberg
 • Ik wil je langs deze weg toch speciaal bedanken voor de actie die loopt als een trein! 1e week van de actie 356 cts! 2e week 486 cts! Zitten voor de komende dagen zo goed als vol, moeten massaal mensen wegsturen bedankt en een fijn weekend. De totale actie bracht ons 1200 cts op drie weken! Je zegt wat je doet en je doet wat je zegt bedankt!
  Groeten uit Limburg Rik
   
  Sterrenchef - Limburg
 • Onze keukenploeg (65 medewerkers sterk) functioneerde niet meer naar behoren door interne twisten.
  De externe consultant chef bracht ons een oplossing en dit op minder dan één maand door zeer intensieve gesprekken met alle partijen, directie, vakbonden, personeel. Een aantal ingrepen en positiewissels binnen onze organisatie brachten terug rust in de keuken.
  Entreprise publique – Bruxelles
 • Gino is in de eerste plaats een geweldig klankbord, als ondernemer sta je vaak alleen.
  We werken nu meer dan een jaar samen en hij is een enorme meerwaarde.
  Z'n gedrevenheid en kennis werken inspirerend.
  Dirk - Pâtisserie Van den Berghe - Ostende