+32 475 49 29 53

Wie is Gino Vermeulen

De laatste jaren profileer ik me als horeca consultant. Niet toevallig, want ik ken de sector door en door.

Ik werkte vroeger bij gerenommeerde restaurants in België en Frankrijk. Daarna richtte ik zelf horecazaken op. Nu begeleid ik horecaprojecten en geef ik advies aan horecazaken.

Niets is leerrijker dan de praktijk. Met meer dan 25 jaar ervaring in elk onderdeel van het vak, kan ik mij als consultant inleven in elk aspect en een meerwaarde betekenen binnen uw bedrijf.

Uiteraard werk ik met een sterk team achter de schermen aan een gepaste oplossing voor elke specifieke situatie in uw onderneming.

Advies vragen is absoluut geen teken van zwakte. Integendeel, het is een teken van wijsheid. U vraagt toch ook raad aan uw notaris, boekhouder of bankier.

 

Horecacoach: is horeca topsport?

 

Elke bekende atleet of artiest heeft een coach. Iemand die hem observeert, feedback geeft en een toekomstperspectief biedt.
 

Coachen is onze dagelijkse bezigheid!

Mensen zijn niet zo goed in het naar zichzelf kijken. Ze merken niet wat anderen wel zien. Professionals hebben best één of meerdere coaches die hen helpen alles uit hun potentieel te halen. Als coach proberen we elke dag opnieuw uw resultaten te verbeteren.

Enkele redenen waarom uw horecazaak kan profiteren van onze coaching:

  • groei in uw organisatie: betere team spirit, bekwamere mensen, meer winst 

  • een diepgaande training: niet alleen voor uzelf, ook voor uw team

  • een klankbord: een veilige omgeving om uw ideeën af te toetsen

  • de confrontatie met de realiteit: de harde waarheid

Wij zijn in de eerste plaats uw klankbord. Door onze ruime praktijkervaring kunnen wij zeer vlug schakelen en veranderingen binnen uw bedrijf opstarten en implementeren.

Samen zetten we de nodige stappen om uw doelstellingen te bereiken.

 

Consultant chef
 

U zoekt dringend een chef-kok. Maar u vindt niet onmiddellijk de juiste man/vrouw. Uw keuken moet vooruit, ook zonder die nieuwe aanwinst. Wat nu? 

Gelukkig kunt u terugvallen op deskundigheid. Onze consultant chef ondersteunt uw team. Dit kan zowel voor een korte als een langere termijn. Ondertussen kunt u rustig en zonder stress uitkijken naar een nieuwe chef. 

U wenst een coach voor uw jonge chef? Of een klankbord voor uw trouwe chef die in z'n dagelijkse routine even vast zit? Ook daarvoor is een consultant chef de juiste man op de juiste plaats.
 

Over Gino Vermeulen als 4e generatie horeca consultant
 

Mijn overgrootvader Frans Vermeulen was de eerste horeca consultant 'avant la lettre'. Als vierde generatie zet ik deze familietraditie verder en ben ik zelf al meer dan 25 jaar actief in de sector.
 

Na een klassieke hotelopleiding, werkte ik in enkele toprestaurants*** in Parijs (aan de zijde van o.m. Jean Claude Vrinat †, Jean Marie Ancher, Joël Robuchon, Frédéric Anton, Alain Senderens, Carlo Cracco, Alain Pégouret en Francois Payard - New York). In het ouderlijk huis behaalde ik een Bib Gourmand in de Michelingids. Nadien richtte ik zelf een cateringbedrijf, een feestzaal en een brasserie op.
 

Tussendoor volgde ik diverse cursussen en workshops op het vlak van financieel management, marketing, yield management en bedrijfsbeheer.
 

De afgelopen jaren werkte ik als freelance consultant voor verschillende bedrijven zoals Tefaf Maastricht , Hotel Cosmopolite, Salons de Waerboom, Maison van de Boer (NL) , Gourmet Invent, Total NV, Salons Cortina, Domus, Cook & Style catering, School for Butlers & Hospitality, Makisu Brussel, VRT catering, Torenhof, Casino Knokke, een Relais & Chateau vestiging in de Benelux, het grootste wellnessproject in Europa met opening in 2019,...
 

Ik werkte ook samen met meerdere bekende sterrenchefs voor de organisatie van events op topniveau. 

Op de werkvloer verzorgde ik verschillende hoogstaande evenementen zoals: Gala van de Gouden Schoen, de heropening van het Casino in Blankenberge, WK Veldrijden Hoogerheide, Tefaf Maastricht, VIP-arrangement Floraliën, … Daarnaast stond ik in voor de huwelijksfeesten van talrijke BV's, zoals chocolatier en schoolvriend Dominique Persoone, de Pfaffs en sterrenchef Axel Colonna-Cesari.
 

In het kader van het project Q-label 'een zee van kwaliteit' en het 'hotel innovatieproject' van Westtoer i.s.m. de Vlaamse Gemeenschap adviseerde ik verschillende horecazaken aan de kust. Daarnaast ben ik ook gastspreker voor Horeca Vlaanderen, Unizo en Securex en werkte ik als freelance consultant voor het televisieprogramma 'Mijn restaurant'.
 

Ik doorkruis Europa elk jaar op zoek naar de nieuwste technieken en trends van morgen.

Wie is Gino Vermeulen
Wie is Gino Vermeulen
Wie is Gino Vermeulen
Wie is Gino Vermeulen
Wie is Gino Vermeulen
Wie is Gino Vermeulen
Wie is Gino Vermeulen
Wie is Gino Vermeulen
Wie is Gino Vermeulen